OPEN

Aşiyan Musiki Derneği'nin Şef Sadık KAVAS yönetiminde vereceği 60. Konserine Türk Müziğini Severleri bekliyoruz.

Onur Konuklarımız

Münip UTANDI

Adnan MUNGAN

Aylin Şengün TAŞÇI

Konuk Sanatçılar:

Çiğdem GÜRDAL

Burhan KUL

Merve UTANDI

Eylül TURAN

Yer: Yeditepe Üniversitesi - İnan Kıraç Kongre Salonu

Tarih: 18 Şubat 2018

Saat: 17:00

15. Yılın Müzik Şöleni ücretsiz olup giriş serbesttir.

27153337 10155536938478773 139344825 n

AŞİYAN MÛSIKÎ DERNEĞİ VE MÜZİK MERKEZİ'nin, Şef Sadık KAVAS Yönetimindeki konserinde;
1. Bölümde: Sûzi-dil, Muhayyer-Kürdî - Nihâvend makamında seçme eserler yer almaktadır.
2. Bölümde ise; önce, solistlerimizi ve son olarak: Konuk Sanatçımız Sayın Güzin DEĞİŞMEZ'i sizler için seçtiği eserlerde dinleyeceksiniz.
Konserimiz halka açık, ücretsiz ve giriş serbesttir.

FB IMG 1510219839332

Aşiyan Musiki Derneği KonseriHem klasik, hem güncel, hem eski eserler var hem de yepyeni besteler... Kısacası yelpazemiz oldukça geniş ve renkli

Yapılan araştırmalara göre bir koroda şarkı söylemek, insanlara fiziksel ve zihinsel açıdan pek çok yarar sağlıyor. Öyle ki, bunun çeşitli sağlık sorunlarını gidermede tedavi aracı olarak görülmesini sağlamak için çeşitli kampanyalar yürütenler bile var. Öte yandan, son zamanlarda yapılmış olan bir araştırmaya göre, koroda şarkı söylemenin, başka hiçbir etkinlikte bulamayacağınız, kendine has faydaları da bulunuyor.
Şimdi bu faydalara hep birlikte bir göz atalım.